Kiinnostaako Montun toiminta?

 

Hoi opiskelija! Kiinnostaako sinua erityislaatuinen mahdollisuus saada kokemusta Venture Capital alalta ja tutustua Turun alueen startup-ekosysteemiin?

Monttu Ventures hakee opiskelijatiiminsä vahvistukseksi kahta uutta Deal Flow-manageria sekä Brand Manageria kehittämään yhtiön operatiivista toimintaa! 

Yhtiön toimintaperiaatteiden mukaisesti Deal Flow-tiimin jäsenten on oltava lähtökohtaisesti Turun Kauppakorkeakoulun opiskelija, mutta Brand Manager:in osalta opiskelutausta on vapaa!

Deal Flow-managerina tehtäviisi kuuluu:

  • Työskentely yhteistyössä Monttu Venturesin toimitusjohtajan ja asiantuntijoista koostuvan investointikomitean kanssa 
  • Toimit ensimmäisenä kontaktina potentiaaliseen kohdeyhtiöön ja analysoit kaikki Monttu Venturesille tulevat ehdotukset ja esität investointikomitealle potentiaalisimmat sijoituskohteet 
  • Deal Flow-tiimin jäsenenä pidät myös yhteyttä sijoitettuihin yrityksiin ja raportoit niiden tilasta Monttu Venturesin suuntaan

 

Brand Managerina tehtäviisi kuuluu:

  • Vastata Monttu Venturesin somesta, nettisivuista ja muusta viestinnästä
  • Monttu Venturesin ja toimintaamme tukevien yhteistyökumppanien välinen kommunikointi sekä yhteistyön edistäminen
  • Turkulaisen startup-ekosysteemiä kehittävien tapahtumien ja muiden projektien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun tiimin kanssa

Huom! Monttu Ventures toimii kokonaan Pro Bono-periaatteella ja näin ollen ilmoituksessa olevista positioista ei makseta palkkaa tai muuta korvausta.

 

Mikä ihmeen Monttu Ventures?

Monttu Ventures on Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaat ry:n ja Turun kauppakorkeakoulun alumnien perustama sekä Turun alueen korkeakoulujen ja muiden sidosryhmien omistama opiskelijavetoinen kehitysyhtiö.

Monttu Venturesin tavoitteena on auttaa turkulaisia skaalautuvia startupeja kasvamaan ja valloittamaan maailmaa innovaation kautta. Monttu Ventures tekee 25 000 euron sijoituksia aikaisen vaiheen lupaavimpiin startupeihin. Kohdeyhtiön tiimillä täytyy kuitenkin olla linkki johonkin Turun alueen korkeakouluista. Toisin sanoen Monttu Venturesille voivat siis pitchata niin turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat, alumnit kuin tutkijatkin eri tieteenaloilta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen lyhyt hakemus viimeistään 5.11.2023! Emme ole kiinnostuneet CV:täsi vaan innostus alaa kohtaan on tärkeintä!

 

Hakemukset: janus@monttuventures.fi